E-mail stem acties

E-mail stem acties

Zoals u misschien al op de verschillende socialmedia kanalen voorbij hebt zien komen zijn wij druk bezig om geld in te zamelen om ons Clubgebouw te kunnen op knappen, en dan voornamelijk de gevels en de kozijnen. Om dit allemaal te kunnen financieren worden er de komende weken een aantal acties op poten gezet.

Zo is er momenteel een stem actie gaande van de het ING Nederland fonds. Bij deze actie is het de bedoeling dat er met uw e-mail adres gestemd wordt op de actie van Scouting Norvicus. En als wij uiteindelijk de meeste stemmen krijgen ontvangen wij een donatie van EUR 5000,-

Later deze maand komt er een soortgelijke actie van het lucht ter duinen Fonds. Ook hier is het de bedoeling dat u op de site stemt met uw e-mail adres op de actie van scouting norvicus. En hier kunnen we een donatie van Eur 10000,- mee verdienen.

En verder loopt er nog een crowdfunding actie. Op deze site kan er direct een bedrag gestort worden om ons te helpen ons doel te bereiken.

Ik realiseer mij dat er heel vaak dit soort acties voorbij komen, maar deze bedragen zijn wel noodzakelijk voor ons om dit project te kunnen realiseren. Het is voor ons dus van groot belang dat u uw stem uit brengt op beide acties, en het zou helemaal mooi zijn als u uw familie en vrienden ook zo ver zou kunnen krijgen om te stemmen. Zodat Norvicus straks de meeste stemmen binnen haalt en we aan de slag kunnen met de verbouwing.

 

Hier onder nog even alle links op een rijtje.

 

ING fonds: www.helpnederlandvooruit.nl/doel/2122024 (stemmen van 9 jan t/m 30 jan)

Lucht ter duinen fonds: www.enecoluchterduinenfonds.nl (stemmen van af 19 jan t/m 8 feb)

Crowdfunding actie: www.norvicus.steunscouting.nl

 

Wij hopen dat onze vereniging op uw steun en medewerking kan rekenen.

 

Met vriendelijke groet

Leendert Vink (voorzitter Scouting Norvicus)

 

Reageren is niet mogelijk.