NLDoet bij scouting Norvicus

NLDoet bij scouting Norvicus

Op zaterdag 14 maart doet scouting Norvicus mee met de jaarlijkse NLDoet-actie. Van 10.30 tot 16.00 gaan we aan de slag. Ieder jaar zetten honderden vrijwilligers zich op deze dag in om organisaties een dagje te helpen. Dit jaar wil scouting Norvicus in samenwerking met Stichting Troephuis de dakgoten aanpakken.

Norvicus zoekt mensen die niet bang zijn om op een trap te staan en de handen uit de mouwen willen steken. Wij zorgen voor handzeep en lunch. Tijdens NLDoet willen we de dakgoten van het Troephuis gereed maken om te renoveren. Afgelopen jaar is het sanitair en de keuken al vernieuwd. Samen werken we aan een veilige en prettige omgeving voor de jeugdleden en de vrijwilligers. Schrijf je in voor de klus op https://www.nldoet.nl/klus/dakgoot-schilderen.

NLDoet is een initiatief van het Oranje Fonds, de actie steunt sociale initiatieven in Nederland en in het Caribische gedeelte van het koninkrijk. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds. Kijk voor meer informatie over NLDoet op nldoet.nl.

Scouting Norvicus is de waterscouting van Noordwijk. Het Troephuis staat op Van Berckelweg 52 (naast het Beukterrein) en het wachtschip de MS Norvicus ligt op de Kaag. Iedere zaterdag staan enthousiaste leidingleden klaar om op pad te gaan of het water op met de jeugdleden. Meer informatie? Kijk op www.norvicus.nl.

Reageren is niet mogelijk.