Skip to content
Home » Vrijwilligers

Vrijwilligers

Vrijwilligers: Leiding en Technische dienst

Om alles mogelijk te maken voor de kinderen hebben we vele enthousiaste vrijwilligers, zoals de leiding van de speltakken, de technische dienst en oud-leden die ons meehelpen als het nodig is.

Veel leiding binnen Norvicus heeft scouting vroeger ook als kind meegemaakt. Dus weten goed hoe leuk en hoe spannend het vroeger was. De leiding doet dit nu voor de kinderen, zodat hun ook die leuke dingen kunnen meemaken die ze nooit meer zullen vergeten!

De leiding van de speltakken zorgt ervoor dat de kinderen elke week een leuke zaterdag mee maken en dat elk kamp weer een leuk avontuur wordt zowel voor de kinderen maar ook voor de leiding zelf. Gelukkig kunnen we dit met z’n allen altijd goed voor elkaar krijgen, naast de opkomsten zijn ze vaak bezig leuke dingen te verzinnen en alvast spullen klaar zetten voor weer een leuke opkomst of kamp.

Om ons wachtschip “M.S. Norvicus” in de vaart te houden hebben we een groep van oud-leidingleden die technisch aangelegd zijn. Zij zorgen er tijdens het winterseizoen voor dat het nodige aan het schip wordt geklust zodat zij weer vaarklaar is voor het vaarseizoen. Tijdens het vaarseizoen zorgen zij ervoor dat als we een kamp op de kaag hebben of als de zeeverkenners ermee op zomerkamp gaan dat dit allemaal kan en varen ermee.