Wij zoeken: Penningmeester

Als penningmeester vertaal je het groepsbeleid in geld en ben je verantwoordelijk voor de financiën. De penningmeester is lid van het groepsbestuur.

Wat doet de penningmeester?

De penningmeester ondersteund de groep met de financiën en houdt de financiële administratie bij. Het jaarlijks opstellen en bewaken van de begroting en de resultatenrekening behoren tot de kern van de taken. Daarnaast beheer je de bankrekeningen en houdt toezicht op het financiële beleid.

De tijdsbesteding is gemiddeld 10 uur per maand.

Wie ben jij?

Je wilt je graag vrijwillig inzetten om scouting Norvicus te ondersteunen met de financiën. 

Je hebt ervaring met het opstellen van begrotingen en financiën in het algemeen. Ook kan je de rest van de bestuursleden adviseren over financieel beleid. 

Je bent minimaal 18 jaar of ouder en onderschrijft de doelstelling en het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te overleggen.

Wat bieden we?

Scouting Norvicus bestaat uit een geweldige groep vrijwilligers die zich iedere week weer inzet om leuke activiteiten voor de jeugdleden maar ook voor elkaar te organiseren. Zo organiseren we voor volwassen leden bijvoorbeeld borrels, thema avonden en kader weekenden. Je hebt binnen de groep de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen middels trainingen en cursussen, maar ook door te leren van (scouting)ervaring van anderen.

Er is een kennismakingsperiode en genoeg ondersteuning van de andere bestuursleden.

Je doet deze taak niet in je eentje, samen met nog een bestuurslid verdeel je de taken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob via bestuur@norvicus.nl